Dankbare terugblik 2019 en naar 2020

Afgelopen jaar 2019 is een jaar vol ontwikkeling geweest. Als persoon heb ik stappen gemaakt en ben ik gegroeid. In ‘diep’ hebben de stappen die ik maakte zich verder kunnen ontwikkelen. Tijdens de groepslessen die ik geef heb ik een fijne routine gevonden waarin ik mezelf prettig voel en kennis en ontspanning met veel enthousiasme overdraag. De deelnemers in mijn les spiegelen dingen naar me terug waardoor ik weer verder leer en groei. Het is fijn zo en ben ontzettend dankbaar voor deze lessen. Ik wil daarom iedereen nogmaals bedanken voor het vertrouwen in mij. Dank voor je aanwezigheid en hoe je je naar binnen richtte, je over gaf en mijn aanwijzingen volgde. 2019 was ook het jaar dat mijn praktijk tot bloei is gekomen. Ik heb veel geïnvesteerd in aspecten zoals zichtbaarheid en transparantie en dank daarvoor alle mensen die me daarbij hebben gesteund. Het heeft me ontzettend goed gedaan dat ik van jullie vanuit verschillende hoeken hulp kreeg. Het deed me goed dat met lof over me gesproken werd; hoe ik dingen oppakte en dat men me gedreven en ondernemend vond. Een uitspraak: ‘dat ik in -no time- mijn praktijk vol zou hebben’, leek me nog surreëel maar is inmiddels het realiteit geworden. Ik voel me dankbaar voor de gesprekken in mijn praktijk, dat zoveel mensen zo open hun leven met me hebben gedeeld. Dat ik mijn visie, inspiratie en kennis heb kunnen geven en heel veel mensen zich beter zijn gaan voelen door de behandelingen. Doordat de praktijk tot bloei is gekomen heb ik ook ervaren dat het werk als therapeut me echt ligt, bij me past en daar ik er goed in ben!


2020 een sprankelend jaar
In 2020 vanaf 6 januari ga ik meteen van start op een nieuwe locatie namelijk bij ‘de Plek’. Ik ben uiteindelijk ontzettend blij dat ik deze stap heb gezet en dat vanaf dan al mijn werkzaamheden in Meerhoven zullen zijn op deze fijne nieuwe plek. Ook zal ik in 2020 mijn kennis uit de praktijk niet alleen gaan delen door behandelingen te geven. Ik ga namelijk ook lesgeven aan mensen die hetzelfde mooie vak als ik gaan uitvoeren in de toekomst. Ik ga werken bij een instituut dat opleidt tot Tuina Therapeut. In 2020 mag ik dan vooral aan het werk gaan en de kennis toepassen van jaren investeren. Ook staat in mijn planning me nog meer te ontwikkelen op het gebied van interne visie en meditatie. Het doel is om me tot mijn hoogst mogelijke potentie te ontplooien en totale innerlijke rust en vrijheid bereiken. En dat wens ik jou ook meteen toe! Wat zijn de mooie doelen of voornemens voor jou in 2020? Want hoe sterker je de doelen visualiseert hoe meer je deze realiteit naar je toe trekt.