Loop je vast?
Ervaar je teveel stress?
kom je er maar niet vanaf?

Ik begeleid jou om je beter en
energieker te voelen

Krijg weer grip op je leven,
en kom in een positief spiraal
qua voeding, emotioneel en mentaal. en voel je weer goed

Plan een gratis consult

Herken je dit?

Over mij, Anne Diepenbrock

Als geen ander weet ik hoe meedogenloos hard stress kan toeslaan. Ambitieus als ik ben, dacht ik alle hooi die ik maar kon vinden op mijn vork te nemen. Het gekke is dat dit ook lukte. In eerste instantie. Want mijn doelen die bereikte ik. Blind door de resultaten, zag ik niet welke prijs ik betaalde. Humeurig. Last van allerlei klachten. Huiduitslag. Hoofdpijn. Hartkloppingen. Maar ik sportte toch, at gezond en leefde bewust? 

Een omslag in mijn leven ontstond doordat ik opzoek ging naar wat ‘echt’ goed voor mij was, waar ik gelukkig van werd en energie van kreeg. Daarop volgde jaren lange onderzoek naar verschillende heilzame remedies. Mijn kennis komt niet alleen uit boeken of van de opleiding Toegepaste Psychologie, maar juist ook vanuit de praktijk. Ik maakte lange, verdiepende reizen naar landen met een boeiende oosterse filosofie. Ik reisde langs centra’s, langs ashrams en tempels. In China bijvoorbeeld, waar ik me de sterk preventieve Traditionele Chinese Geneeswijzen verder eigen maakte.

 

Dagelijks coach en begeleid ik mensen in mijn praktijk en nu vooral online en weet ik hoe krachtig voedingsaanpassingen en begeleiding kunnen zijn. 

Ik werk altijd vanuit openheid en respect. Altijd met het mooie in mensen voor ogen. En altijd gericht het vinden de bijzondere kracht die jij hebt. 

'No mud, no lotus',
Thich Nhat Hanh

Een online coaching traject Bestaat uit een combinatie van verschillende modellen en technieken afgestemd op jou! daarom is het zo effectief

Intuïtitief & analytisch

Wat vertelt je lichaam je op dit moment? Op een analytische wijze kijken we erna met werkwijze vanuit de psychologie. Met een Chinese tongdiagnose bijvoorbeeld om te bevestigen welke disbalans er is. Daarnaast bespreken we het doel en welke resultaten we willen zien. Er is ruimte voor wat er zich op het moment aandient en wat nodig is dat is meer intuïtief.

Voedingsadvies vanuit TCM

Als je niet goed in je vel zit en je last hebt van 'vage' klachten, dan is er bijna altijd ook een probleem in de darmen. De invloed van voeding is enorm op je welbevinden. We kiezen voor kleine stappen zodat het langdurige veranderingen zijn die bij jouw leefstijl passen.

Zielsoorzaken van ziekte

Wist je dat bijna alle problemen een emotioneel oorzaak hebben? Als je terug bij het emotionele trauma komt is er ruimte voor genezing en kun je de onbewuste overlevingsmechanisme uitzetten en daardoor kunnen ook de klachten verdwijnen.

Merkaba, heling op afstand

Een energetische behandeling werkt subtiel en op de diepe lagen van je zijn. Ook op afstand is dit effectief en geeft goede resultaten. De sessie is effectief kort en krachtig. Als ik dit inzet dan doe ik dit vaak aan het einde van een sessie.

Zelfwaardering en ruimte innemen

Hoe vaak zeg je intern tegen je zelf de dingen die je zelf naar beneden halen en ben je (te) kritisch op jezelf? Waarom heb je deze beperkende stem? En hoe neem je nu de ruimte in om volledig in jouw grootsheid te kunnen staan?

Naar de kern van het probleem

Emoties kunnen zwaar zijn en ze vertroebelen de oorzaak van een probleem. Ze triggeren bijvoorbeeld een oud trauma. Juist door de emoties kun je tot zelfinzicht komen. Door een soort meditatie leid ik je ernaar toe zodat er ruimte kan ontstaan voor transformatie.

Manifestatie & Affirmaties

De kracht van manifestatie is enorm. Door je zelf als het ware te herprogrammeren trek je nieuwe realiteit aan in je leven. Stap voor stap gaan we dit doen hoe je dit aanpakt en geef ik je terug hoe je het nog effectiever en persoonlijker kan doen.

Je natuur en vrijheid

De natuur is krachtig en wij zijn eigenlijk Creëer je inzicht, rust en acceptatie door meer in harmonie mee te leven. Denk aan de ritmes van de seizoenen van de dag, van de maan en het ritme van je lichaam. Hierdoor kun je vrijheid voelen en ik help je bij dit inzicht.

Iedereen heeft een 'eigen' persoonlijke kracht. Jij ook! Het wordt tijd om die persoonlijke kracht aan te spreken en goed voor jezelf te zorgen.

Hoe hebben anderen de coaching ervaren?

Je lichaam vertelt

Recensie Jan: "Het was verrassend te horen wat er af te leiden was van de aanblik van een tong?!! In dit geval mijn tong. Op een rustige en heldere manier werden de diverse elementen van haar waarnemingen besproken."
Anne, je bent breed georiënteerd en bent vol vertrouwen en geeft me vaak de informatie die op dat moment van toepassing is. Je brengt me bij mijn emoties die ik dan los kan laten en het effect is heel lang na een afspraak voelbaar. Tegelijkertijd voel ik ook een gelijkwaardigheid.

Ze is oprecht in het contact en creëert een veilige basis

Recensie Astrid: Anne is iemand die op een rustige bescheiden maar tegelijk ook heel aandachtige wijze aanwezig is. Ze luistert voelt, begeleid en geeft les op een natuurlijke manier die ervaring en kennis van lichaam en geest verenigt. Ze is oprecht in het contact en creëert een veilige basis van vertrouwen. Ik kan haar van harte aanbevelen!

Het gaat eigenlijk over zelfzorg en zelfliefde.

Recensie Helen: Ik heb het voedingsadvies van Anne helemaal omarmd. Hierdoor blijf ik flexibel in me lijf en de artrose is helemaal uit mijn knie verdwenen.

⁠ Daarnaast heb ik ook de affirmaties van Anne toegepast, Elke afspraak maak ik er een. Daarin komt terug wat ik mezelf wens, anderen en de groei van mijn bedrijf. Het gaat eigenlijk over zelfzorg en liefde. Ik maak ze en Anne geeft me dan terug hoe ik ze scherper en directer kan maken. Het is een soort mix en een fijn handvat om dankbaar te zijn en in het her en nu te zijn. Ik gun je dat ook toe. Liefs ⁠Helen

De kracht van de eeuwenoude kennis over gezondheid

De begeleiding en vorm die ik inzet tijdens de afspraken is helemaal  afgestemd op wat je nodig hebt. Je wordt gehoord en kunt delen waar je tegen aan loopt en we overleggen wat je nodig hebt. Ik gebruik bijvoorbeeld ook de Traditionele Chinese Geneeskunde waar in de tong laat zien welke disbalans er is. Ook helpt een praktisch plan hoe je je leven verandert of een meditatie om te voelen wat echt belangrijk voor je is nu. We kijken waar je meer in balans kan komen om in het ‘nu’ te zijn. Welke dingen uit het verleden daarvoor los gelaten mogen worden en soms ook hoe je de toekomst kan benaderen. 

Hoe dan ook het is een zeer effectief om dat het afgestemd op wat jij nodig hebt.  Wat zich aandient dat is precies goed is voor jou en wat je nodig hebt om deze neerwaartse spiraal te doorbreken en je weer goed te voelen!

Het is online een manier waardoor er ruimte voor herstel en nieuwe start vol mooie intenties ontstaat. 

Nog een vraag over je 1 op1 sessie?

Heb je nog vragen? of wil je eerst even contact voor dat je aanmeld voor een kennismakingsgesprek? Vul dan het contactformulier in

Ik (Anne) neem zo snel mogelijk contact met je op en in ieder geval binnen 48 uur. 

  Meteen een volledig coachingsgesprek boeken? Natuurlijk krijg je de eerste keer extra tijd zodat je ook kan profiteren van het gratis kenningsmakingsconsult.

  Pakket voordeel

  175,-
  i.p.v. € 201,--

  Losse afspraak

  67,-

  Praktische informatie

  Wist je dat ik een boek heb geschreven? Wil je een klein voorproefje van het hele boek?
  1 DAG PLANTAARDIGE VOEDING
   
  Ik wil graag het gratis e-boek: een volledige dag plantaardige voeding ontvangen
   
  Thank you for subscribing!