Voel je weer helemaal goed
door de stappen te nemen
zodat je weer goed in je vel komt!


Ik begeleid & coach je graag online
"Het was verrassend te horen wat er af te leiden was van de aanblik van een tong?!! In dit geval mijn tong. Op een rustige en heldere manier werden de diverse elementen van haar waarnemingen besproken."

Herken je dit?

'No mud, no lotus',
Thich Nhat Hanh

Over Anne Diepenbrock

Het gaat eigenlijk over zelfzorg en liefde.

Recensie Helen: Ik heb het voedingsadvies van Anne helemaal omarmd. Hierdoor blijf ik flexibel in me lijf en de artrose is helemaal uit mijn knie verdwenen.

⁠ Daarnaast heb ik ook de affirmaties van Anne toegepast, Elke afspraak maak ik er een. Daarin komt terug wat ik mezelf wens, anderen en de groei van mijn bedrijf. Het gaat eigenlijk over zelfzorg en liefde. Ik maak ze en Anne geeft me dan terug hoe ik ze scherper en directer kan maken. Het is een soort mix en een fijn handvat om dankbaar te zijn en in het her en nu te zijn. Ik gun je dat ook toe. Liefs ⁠Helen

Ze is oprecht in het contact en creëert een veilige basis

Recensie Astrid: Anne is iemand die op een rustige bescheiden maar tegelijk ook heel aandachtige wijze aanwezig is. Ze luistert voelt, begeleid en geeft les op een natuurlijke manier die ervaring en kennis van lichaam en geest verenigt. Ze is oprecht in het contact en creëert een veilige basis van vertrouwen. Ik kan haar van harte aanbevelen!

Je brengt me bij mijn emoties

Recensie: Anne, je bent breed georiënteerd en bent vol vertrouwen en geeft me vaak de informatie die op dat moment van toepassing is. Je bent heel sensitief naar wat mijn lichaam vraagt. Je brengt me bij mijn emoties die ik dan los kan laten en het effect is heel lang na een afspraak voelbaar. Tegelijkertijd voel ik ook een gelijkwaardigheid.

'Bij iedereen loopt de online afspraak anders.' Grofweg zijn er twee ingangen voor begeleiding online.

3 online afspraken

175,-
i.p.v. € 201,--

1 online afspraak

67,-
een samenvatting

Nog een vraag over je 1 op1 sessie?

We zoeken naar een goed moment voor een onlinegesprek, ik gebruik bij voorkeur Zoom omdat het een goede kwaliteit heeft en ik ook mijn scherm kan delen, ook kan het via Signal, Telegram of Whatsapp. Een afspraak kost 67,-. en duurt ongeveer 60-70 minuten. 

Heb je nog vragen?

Laat het me weten en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.