Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

Wil je weten hoe je meer balans
in je leven krijgt? Bestel het boek:
'21 dagen plantaardige voeding'

voeding afgestemd op jouw gezondheid
met de helende effecten van
Traditionele Chinese Geneeskunde en Ayurveda

Het boek bevat voor drie weken lang de recepten voor gezonde gerechten: ontbijt, lunch, avondeten én tussendoortjes.

Het bestaat uit meer dan 160 pagina's waarin je ook meteen wordt meegenomen door een inleiding van de grondbeginselen van Ayurveda en Traditionele Chinese geneeskunde.

Het boek is gericht op verbeteren van je gezondheid; je ziet bijvoorbeeld precies voor welke types en/of lichamelijke disbalansen het gerecht goed is!

100% plantaardig doet goed

De wijsheid uit de eeuwenoude Chinese en Indiase geneeskunst heb ik op een effectieve wijze kunnen integreren in dit boek. Dagelijks coach en begeleid ik mensen in mijn praktijk en zie ik wat voedingsaanpassingen kunnen doen voor je gezondheid. Dit is door de jaren heen waarin ik vele honderden mensen heb begeleid een specialisatie geworden in mijn werk.

In deze tradities is het gezond zijn en vooral het gezond blijven belangrijk. Een goede Traditionele Chinese Geneeskundige therapeut was eeuwen geleden vooral bezig met het voorkomen dat je ziek werd. Als een belangrijke cliënt ziek werd dan had je als therapeut gefaald. Doordat van dit principe wordt uit gegaan is dit een uiterst krachtige voedingswijze die ervoor zorgt dat je gezond blijft maar je ook helpt snel, volledig en duurzaam te genezen! 

Tijdens mijn werk vroeg ik me regelmatig af waarom er eigenlijk nog geen literatuur was die de heilzame werking van het toepassen van deze kennis combineert met het onbewerkt plantaardig voeding en het effect wat deze combinatie heeft op de gezondheid van mensen. In dit boek heb ik de TCG en de Ayurveda op een logische en aanvullende wijze kunnen integreren.
Zo zijn bijvoorbeeld bijna alle gerechten warme gerechten want de spijsvertering verloopt volgens de TCG veel efficiënter wanneer de gerechten warm geconsumeerd worden, om maar even een sluier op te lichten.

Het positieve resultaat van deze combinatie is overduidelijk zichtbaar bij mijn cliënten die het voedingsadvies nauwkeurig opvolgen. Ze komen vaak vol gezondheidsklachten mijn praktijk binnen. Ik geef ze dan een methode waarbij ze én inzicht krijgen in hun eigen algehele gezondheid én ook zelf alle tools en de uiteindelijke controle in eigen hand nemen om een optimale gezondheid te bereiken. Dit boek helpt dan ook bij de praktische  uitvoering want; hoe moet je nu plantaardig koken als je bijvoorbeeld al heel je leven gewend bent om op “traditionele Hollandse” wijze te koken waarbij het avondeten grotendeels bestaat uit vlees, aardappelen en groente met jus. 

Zelf ben ik in de afgelopen 15 jaar een aantal keer heel abrupt overgegaan naar 100% plantaardig eten wat een van de beste methodes is om echt het effect zo snel mogelijk te voelen. 

In deze 21 dagen zal je een omslag ervaren met de daarbij behorende positieve effecten op je gezondheid. De reeds al uitvoerig aangetoonde en bewezen voordelen van deze voedingswijze, zoals een lagere bloeddruk, lagere cholesterol en minder kans op hart en vaatziekten, manifesteren zich al in deze periode.
 
21 dagen onbewerkt plantaardig - doet je goed

Met het boek ontdek je de helende effecten van de oosterse geneeskunde in 100% plantaardige voeding

Recencies van mensen die al 21 dagen plantaardig hebben gevolgd

Mensen die je voorgingen

Zo leuk, ik heb al een heleboel nieuwe granen leren kennen, en wat is dit recept lekker" Anne, je bent echt mijn buddha... in het reguliere circuit 30 jaar van het kastje naar de muur ben gestuurd en nagenoeg niet vooruit ben gekomen... Bij jou kom ik nu ruim een jaar en in dat jaar heb ik meer geleerd dan in mijn hele leven bij elkaar. Ik heb onwijs veel waardering voor jou Anne! Mijn oprechte complimenten.
Vivienne
Wat fijn dat je al rekening hebt gehouden met de locale en biologische producten.
Anne, enorm bedankt voor al je informatie en liefdevolle begeleiding! Tot de volgende keer!. "
Helen

Waarom een combinatie van Ayurveda & Traditionele Chinese Geneeskunde met plantaardige voeding?

Onbewerkt plantaardig is de basis van het voedingspatroon in het boek. Het is gezond voor je lichaam  en goed voor de natuur. Het is duurzaam en het produceert de minste uitstoot omdat er minder water en grondstoffen gebruikt worden. Er is geen sprake van leed en uitbuiting van dieren. Daarnaast blijkt uit veelvuldig onderzoek dat mensen door middel van deze voeding het gezonds zijn en langer leven. Er is o.a. veel minder kans op hart- en vaatziekten, één van de grootste doodsoorzaken in Nederland.

 In dit boek wordt dit gecombineerd met de helende en lichaam herstellende eeuwenoude voedingswijze uit de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) en de Indiase Ayurveda. Met behulp van dit boek kun je zelf bijvoorbeeld je type en/of je huidige disbalans in kaart brengen en aan de hand daarvan gerechten, kruiden en aanpassingen kiezen die jou systeem ondersteunen.

Ook voedt de omgeving je. Juist lokale seizoensgewassen zijn heel erg voedend en helend. De groenten die in je omgeving groeien in het betreffende seizoen hebben vaak al een balancerende werking. Waarschijnlijk hebben onze voorouders al eeuwen lang op deze wijze gegeten.

Je lichaam de tijd geven om alles te kunnen verteren voordat je jezelf weer vult met voeding is een andere belangrijke regel voor optimale gezondheid. Eens in de zoveel tijd een vastenmoment inplannen om de spijsverteringskanalen de kans te geven zich volledig te kunnen reinigen is een weldoende aanvulling.

Al deze bovenstaande aspecten zijn in dit boek verwerkt tot een unieke voedingswijze die dus een combinatie is van: onbewerkte plantaardige seizoensgebonden voeding, Ayurveda, TCM en vasten.

Voorbeeld pagina's boek: 21 dagen plantaardig

Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide

Het boek: '21 dagen plantaardige voeding'

24,90
Verzending binnen NL is gratis

Het boek en mail & video ondersteuning

boek+mail-21dagen plantaardige voeding
34,90
Normaal 43,99 & de verzending is gratis