Het gratis webinar:
Wat is de beste reset methode voor jou?
Maandag 13 februari om 19:30

Je kunt in dit gratis webinar inzicht krijgen in welk type je bent volgens de Indiase Ayurveda. Naast je ayurveda type (dosha) heeft ook je ervaring en je gezondheid invloed op welke manier van 72 uur resetten nu het beste bij je past.

Heb je er over nagedacht om een reset te doen? Even een aantal dagen minder eten of helemaal niet te eten? Waardoor je lichaam zich weer helemaal goed voelt?

Je krijgt inzicht in Ayurveda en ook Traditionele Chinese geneeskunde kan doen in je reset van voeding op je innerlijke balans.

Wil je ook weten hoe je lichaam effectief opruimt van destructieve en verslavende patronen?

Reset dagen - doet goed!

De wijsheid uit de eeuwenoude Chinese en Indiase geneeskunst heb ik op een effectieve wijze kunnen integreren in mijn werkwijze. Dagelijks coach en begeleid ik mensen in mijn praktijk en online en zie ik wat voedingsaanpassingen kunnen doen voor je gezondheid. Dit is door de jaren heen waarin ik vele honderden mensen heb begeleid een specialisatie geworden in mijn werk.

In deze tradities is het gezond zijn en vooral het gezond blijven belangrijk. Een goede Traditionele Chinese Geneeskundige therapeut was eeuwen geleden vooral bezig met het voorkomen dat je ziek werd. Als een belangrijke cliënt ziek werd dan had je als therapeut gefaald. Doordat van dit principe wordt uit gegaan is dit een uiterst krachtige voedingswijze die ervoor zorgt dat je gezond blijft maar je ook helpt snel, volledig en duurzaam te genezen! 

Een reset, minder of geen voeding consumeren zorgt voor vele gezondheidsvoordelen, die ik zelf heb ondervonden en zie bij veel cliënten. 

Graag begeleid ik ook jou bij dit mooie proces

Liefs 
Anne