Online traject, inclusief fysiek boek
om je in 21 dagen
gezondheid &vitaal te voelen

in 21 dagen je gezondheid ondersteunen!

met Traditionele Chinese Geneeskunde en Ayurveda

Het traject bestaat uit drie weken lang begeleiding, dit traject is iets voor jou als je een stok achter de deur wilt hebben naar deze gezonde plantaardige voeding.

Door de dagmenu's maak je 21 dagen lang gezonde gerechten en kun je zo optimaal je gezondheid ondersteunen. 2 keer per week zijn er groepssessies. Dagelijks ben je verbonden met de groep en wordt je nog meer geïnspireerd. Je krijgt ook een privéconsult om je proces te versterken.

Door het traject leer je kennen hoe je de achtergrond van Ayurveda en Traditionele Chinese geneeskunde praktisch op je zelf kunt toepassen en de kennis in de keuken kunt verwerken.

Het mooie boek is de leidraad van de 21 dagen. Het boek ontvang je thuis op je deurmat.

Je kunt je gezondheid optimaliseren in 21 dagen, want in 21 dagen kun je al een stuk vitaler en fitter voelen. Daarnaast kan het zo zijn dat je van je lichamelijke kwalen afraakt of ze verminderen.

100% plantaardig doet goed

De wijsheid uit de eeuwenoude Chinese en Indiase geneeskunst heb ik op een effectieve wijze kunnen integreren in dit boek. Dagelijks coach en begeleid ik mensen in mijn praktijk en zie ik wat voedingsaanpassingen kunnen doen voor je gezondheid. Dit is door de jaren heen waarin ik vele honderden mensen heb begeleid een specialisatie geworden in mijn werk.

In deze tradities is het gezond zijn en vooral het gezond blijven belangrijk. Een goede Traditionele Chinese Geneeskundige therapeut was eeuwen geleden vooral bezig met het voorkomen dat je ziek werd. Als een belangrijke cliënt ziek werd dan had je als therapeut gefaald. Doordat van dit principe wordt uit gegaan is dit een uiterst krachtige voedingswijze die ervoor zorgt dat je gezond blijft maar je ook helpt snel, volledig en duurzaam te genezen! 

Tijdens mijn werk vroeg ik me regelmatig af waarom er eigenlijk nog geen literatuur was die de heilzame werking van het toepassen van deze kennis combineert met het onbewerkt plantaardig voeding en het effect wat deze combinatie heeft op de gezondheid van mensen. In dit boek heb ik de TCG en de Ayurveda op een logische en aanvullende wijze kunnen integreren.
Zo zijn bijvoorbeeld bijna alle gerechten warme gerechten want de spijsvertering verloopt volgens de TCG veel efficiënter wanneer de gerechten warm geconsumeerd worden, om maar even een sluier op te lichten.

Het positieve resultaat van deze combinatie is overduidelijk zichtbaar bij mijn cliënten die het voedingsadvies nauwkeurig opvolgen. Ze komen vaak vol gezondheidsklachten mijn praktijk binnen. Ik geef ze dan een methode waarbij ze én inzicht krijgen in hun eigen algehele gezondheid én ook zelf alle tools en de uiteindelijke controle in eigen hand nemen om een optimale gezondheid te bereiken. Dit boek helpt dan ook bij de praktische  uitvoering want; hoe moet je nu plantaardig koken als je bijvoorbeeld al heel je leven gewend bent om op “traditionele Hollandse” wijze te koken waarbij het avondeten grotendeels bestaat uit vlees, aardappelen en groente met jus. 

Zelf ben ik in de afgelopen 15 jaar een aantal keer heel abrupt overgegaan naar 100% plantaardig eten wat een van de beste methodes is om echt het effect zo snel mogelijk te voelen. 

In deze 21 dagen zal je een omslag ervaren met de daarbij behorende positieve effecten op je gezondheid. De reeds al uitvoerig aangetoonde en bewezen voordelen van deze voedingswijze, zoals een lagere bloeddruk, lagere cholesterol en minder kans op hart en vaatziekten, manifesteren zich al in deze periode.
21 dagen onbewerkt plantaardig - doet je goed

Geef je gezondheid een steun in de rug, door deze 21 dagen plantaardige voeding

Kies voor het 'compleet traject' om gezellig en doeltreffend met de 21 dagen plantaardige voeding aan de slag te gaan!

Het duurzaam plantaardige boodschappenpakket

Je besteld of koopt het complete pakket met de kwalitatief hoogstaande voedingsmiddelen. Probeer zoveel mogelijk uit Europa en biologisch  te kopen. en zo min mogelijk ‘echt’ plastic. Wekelijks koop je ook de verse producten .* de producten wijken iets af van de foto.

Hoe begin je?​

Geef je op en je ontvangt het boek.

Naast de persoonlijke begeleiding krijg je ook de e-mail ondersteuning.

Leer gezonde en lekkere plantaardig maaltijden

Je leert de gezondheidsvoordelen van plantaardige voeding en de oosterse helende voeding kennen. Je leert suiker vrije , biologische en lekkere maaltijden te maken. Niet alleen het avondeten, maar ook de tussendoortjes. En je zult zelf merken dat je helemaal niks te kort komt. Je vult je zelf met natuurlijke nutrienten, je voeding.   

pakket met de biologische langhoudbare producten voor 21 dagen plantaardig traject compleet
IMG-20171225-WA0005
pompoen-misosoep boek 21 dagen plantaardig
Inspiratie

Je doet het tijdens het traject niet alleen, de support van die je ontvangt van Anne is inspirerend, ondersteunend, leuk en fijn. We ontmoeten elkaar 2 keer  online en je krijgt mails en video’s.

Persoonlijk consult

In de eerste week plannen we jouw persoonlijk consult online. We bepalen je typologie en aan de hand van een tong diagnose krijg je voedingstips op maat. De persoonlijke afspraken kunnen maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 11:00 en tussen 15:00 en 18:00 . Ook maandag en woensdagavond tussen 19:00 en 21:00.

Het boek

Je ontvangt het fysieke boek: 21 dagen plantaardig. Daar staan alle gerechten in. Dit boek is de lijdraad tijdens het traject. Je zult hem drie weken lang dagelijks gebruiken om alle heerlijke maaltijden te bereiden. Je hebt achtergrond informatie over Ayurveda en TCG.

Wil je ervaren hoe je je gezonder, vitaler en fitter kunt voelen?

Het 21 dagen traject is een effectieve manier naar fitter en gezonder. Het is de beste en gezondste voeding die je kunt consumeren het is onbewerkte, onbespoten plantaardige voeding. Het is gezond voor je lichaam en voor de natuur. Het is duurzaam en het produceert de minste uitstoot omdat er minder water en grondstoffen gebruikt worden. Er is geen sprake van leed en uitbuiting van dieren. Daarnaast blijkt uit veelvuldig onderzoek dat mensen door middel van deze voeding het gezonds zijn en langer leven. Er is o.a. veel minder kans op hart- en vaatziekten, één van de grootste doodsoorzaken in Nederland.

De voedingswijze en eeuwenoude wijsheid uit de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) en de Indiase Ayurveda zijn geïntegreerd. In deze patronen kun je zelf je type of huidige disbalans makkelijk in kaart brengen en gerechten, kruiden en aanpassingen kiezen die jou systeem ondersteunen. Dit alles zorgt voor een krachtig gezondheid ondersteund patroon. Je hoeft alleen maar de recepten te volgen 21 dagen. En het is leuk om nieuwe dingen te leren kennen en inzicht te krijgen in jezelf. Daarnaast krijg je alle voedingsstoffen binnen en zijn de recepten smaakvol!

Voorbeeld pagina's boek: 21 dagen plantaardig

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Hoe je ga starten?

Recencies van mensen die al 21 dagen plantaardig hebben gevolgd

Mensen die je voorgingen

Zo leuk, ik heb al een heleboel nieuwe granen leren kennen, en wat is dit recept lekker" Anne, je bent echt mijn buddha... in het reguliere circuit 30 jaar van het kastje naar de muur ben gestuurd en nagenoeg niet vooruit ben gekomen... Bij jou kom ik nu ruim een jaar en in dat jaar heb ik meer geleerd dan in mijn hele leven bij elkaar. Ik heb onwijs veel waardering voor jou Anne! Mijn oprechte complimenten.
Vivienne
Wat fijn dat je al rekening hebt gehouden met de locale en biologische producten. Anne, enorm bedankt voor al je informatie en liefdevolle begeleiding! Tot de volgende keer!. "
Helen

Veelgestelde vragen

Ook als je een allergie of een bepaalde voedsel intolerantie hebt is het zeker mogelijk dat dit traject ook wat voor jou is.  Bij veel allergieën en intolerantie’s kun je gewoon mee doen met een paar persoonlijke aanpassingen, denk aan een noten allergie of een een gluten-intolerantie.  Daarnaast hebben mensen regelmatig last van een lactose intolerantie, heb jij dat ook? dan ben je hier goed want lactose zit nergens in!

Wil je mee doen en heb je een intolerantie, stuur een mail: contact@lichtvol.nl of meld je aan voor het traject met het formulier hieronder. Ik zal contact met je opnemen en de mogelijkheden en de belangrijke  aanpassingen vrijblijvend met je bespreken.


Met een gezin heb je veel ballen hoog te houden, met dit traject profiteert iedereen in je gezin van deze gezonde voeding. Heb je bijvoorbeeld een echte vleeseter in huis, je hoeft dan niet twee gerechten te bereiden, de dierlijke eiwitten kunnen gewoon los erbij bereid worden en de rest van het gerecht blijft dan gewoon hetzelfde. Met de meeste hoofdgerechten en lunch gerechten gaat dat prima. In eerste instantie zou ik het niet doen en de persoon wat extra laten maken als er echt wat gemist wordt, want de gerechten zijn ook voor omnivoren erg smaakvol!

Iedereen besteed op een andere manier tijd aan het eten bereiden. Voor de een kunnen deze 21 dagen minder werk zijn dan ze gewent zijn en voor de ander ervaart het als meer werk. Verse producten bereiden kost wel meer werk dan kant en klaar maaltijden natuurlijk. De pure ingrediënten die de gezondheid ondersteunen zijn het in mijn ogen meer dan waard en gun ik iedereen.

Dit traject is nog steeds uit te voeren op een andere locatie. Het is wel belangrijk dat je een keuken tot je beschikking hebt. Juist op vakantie eten we vaak buiten de deur en de kracht van dit traject is dat je juist veel gerechten zelf bereid. Het is daardoor weer heel persoonlijk of dit juist wél of niet past tijdens jouw vakantie.

Één dag in de week is er een restjesdag opgenomen. Deze dag maak je op wat over is.  Of je herhaalt een gerecht van de week nog een keer. Daardoor oefen je favoriete recepten en leer je de gerechten beter kennen. Ook kun je deze dag  inzetten om plantaardig buiten de deur te eten en toch weg te gaan. Wist je dat er steeds meer plekken zijn waar je plantaardig kunt eten? 


Uit verschillende onderzoeken blijkt dat plantaardig voeding de gezondheidswaardes positief kunnen beïnvloeden, zoals een lagere bloeddruk en lager cholesterol.  Als je een hartaandoening hebt kun je mee doen en zou het je goed kunnen doen. 

Als je in deze doelgroep valt dan weet je vaak je medische waarden. Laat aan het einde van de 21 dagen nogmaals je waarden meten en je kunt letterlijk het resultaat in cijfers zien. Het is dan echt belangrijk om 100% plantaardig gegeten te hebben dan is effect het grootst. 

Ja zeker heb je wat aan het traject als je erg van dierlijke producten houd,  het zijn  maar 21 dagen, daarna kies je hoe je verder wilt en heb je  je gezondheid een nieuwe impuls gegeven. Ben je bereid om 21 dagen al het dierlijke eten links te laten liggen? Doe dan zeker mee.

Wist je dat je smaakpalet verandert als je alleen plantaardig eet, gezonde voeding, fruit en groentes smaken je dan nog beter. 


Als je het boek al hebt gekocht kun je ook mee doen, het zullen geen nieuwe recepten zijn want je hebt ze al mogen aanschouwen en we volgen de recepten uit het boek. Nu ga je samen met de groep aan de slag. Uit ervaring kan ik zeggen dat je dan meer geneigd bent om het vol te houden. 


Wil je het boek niet nog een boek ontvangen en is één exemplaar voldoende? Geef het door bij het aanmeldformulier dan wordt er rekening mee gehouden met levering en met de prijs. 

21 dagen plantaardige voeding traject aanbod

Privé
traject

75,-
per week, 225,- in totaal voor 21 dagen privé

✨✨✨✨✨

Compleet groepstraject

55,- per week
165,- in totaal voor 21 dagen

Meld je aan voor het traject: 21 dagen plantaardig

    Ik meld me aan voor het traject

    Wanneer is je ideale start datum?


    Ik ga akkoord met de voorwaarden en met het privacy beleid van lichtvol/diep

    Je voeding is je brandstof en belangrijkste basis. Steeds meer mensen zijn ziek. Zowel lichamelijk als geestelijk lijken we minder verbonden met de natuur. Plantaardige voeding zorgt dat je deze verbinding hersteld en de kracht en werking weer voelt.