Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

Een beetje extra motivatie?
Ga daadkrachtig deze 21 dagen
plantaardige voeding aan

voeding afgestemd op jouw gezondheid
met de helende effecten van
Traditionele Chinese Geneeskunde en Ayurveda

Het programma bevat voor drie weken lang mails en video's

Extra gerechten, zoals toetjes, voor gezonde gerechten.


Het programma is gericht om de 21 dagen aan een stuk vol te houden

100% plantaardig doet goed

De wijsheid uit de eeuwenoude Chinese en Indiase geneeskunst heb ik op een effectieve wijze kunnen integreren in dit boek. Dagelijks coach en begeleid ik mensen in mijn praktijk en zie ik wat voedingsaanpassingen kunnen doen voor je gezondheid. Dit is door de jaren heen waarin ik vele honderden mensen heb begeleid een specialisatie geworden in mijn werk.

In deze tradities is het gezond zijn en vooral het gezond blijven belangrijk. Een goede Traditionele Chinese Geneeskundige therapeut was eeuwen geleden vooral bezig met het voorkomen dat je ziek werd. Als een belangrijke cliënt ziek werd dan had je als therapeut gefaald. Doordat van dit principe wordt uit gegaan is dit een uiterst krachtige voedingswijze die ervoor zorgt dat je gezond blijft maar je ook helpt snel, volledig en duurzaam te genezen! 

Tijdens mijn werk vroeg ik me regelmatig af waarom er eigenlijk nog geen literatuur was die de heilzame werking van het toepassen van deze kennis combineert met het onbewerkt plantaardig voeding en het effect wat deze combinatie heeft op de gezondheid van mensen. In dit boek heb ik de TCG en de Ayurveda op een logische en aanvullende wijze kunnen integreren.
Zo zijn bijvoorbeeld bijna alle gerechten warme gerechten want de spijsvertering verloopt volgens de TCG veel efficiënter wanneer de gerechten warm geconsumeerd worden, om maar even een sluier op te lichten.

Het positieve resultaat van deze combinatie is overduidelijk zichtbaar bij mijn cliënten die het voedingsadvies nauwkeurig opvolgen. Ze komen vaak vol gezondheidsklachten mijn praktijk binnen. Ik geef ze dan een methode waarbij ze én inzicht krijgen in hun eigen algehele gezondheid én ook zelf alle tools en de uiteindelijke controle in eigen hand nemen om een optimale gezondheid te bereiken. Dit boek helpt dan ook bij de praktische  uitvoering want; hoe moet je nu plantaardig koken als je bijvoorbeeld al heel je leven gewend bent om op “traditionele Hollandse” wijze te koken waarbij het avondeten grotendeels bestaat uit vlees, aardappelen en groente met jus. 

Zelf ben ik in de afgelopen 15 jaar een aantal keer heel abrupt overgegaan naar 100% plantaardig eten wat een van de beste methodes is om echt het effect zo snel mogelijk te voelen. 

In deze 21 dagen zal je een omslag ervaren met de daarbij behorende positieve effecten op je gezondheid. De reeds al uitvoerig aangetoonde en bewezen voordelen van deze voedingswijze, zoals een lagere bloeddruk, lagere cholesterol en minder kans op hart en vaatziekten, manifesteren zich al in deze periode.
 
21 dagen onbewerkt plantaardig - doet je goed

Met het programma ontdek je de helende effecten van de oosterse geneeskunde in 100% plantaardige voeding

Mail & video ondersteuning

boek+mail-21dagen plantaardige voeding
11,99
Speciale prijs naar 24,99

E-boek en mail & video ondersteuning

boek+mail-21dagen plantaardige voeding
24,-
Combinatieprijs, in plaats van 39,98
Je ontvangt hem pas na de boeklancering op 4 juni.