'No mud, no lotus', Thich Nhat Hanh

Een omslag in mijn leven ontstond doordat ik opzoek ging naar wat ‘echt’ goed voor mij was, waar ik gelukkig van werd en energie van kreeg.

Over mij, Anne Diepenbrock

Al jaren verdiep ik me en studeer ik over gezonde en smaakvolle voeding. Ik geloof erin dat voeding je eerste medicijn is en dat het helpt je te beschermen tegen ziekte en andere invloeden van buitenaf. Het ondersteunt je immuunsysteem en het voorziet je van essentiële mineralen, voedingsstoffen en vitaminen. De gezonde voedingswijze die ik nu volg is voor een deel tot stand gekomen door jaren van onderzoek en zelfanalyse. Ik heb door de jaren heen nieuwe inzichten en methoden op mezelf uitgeprobeerd, waardoor mijn eigen eetpatroon in de laatste 15 jaar fundamenteel ten goede is veranderd. Zo heb ik meerdere periodes in het jaar waar in ik vast en mijn gezondheid en vitaliteit ondersteun. Door deze voeding en vastenperiodes voel ik me goed, fit en in balans. Ik begeleid ook jou graag bij het oplossen van fysieke klachten en stress door het nemen van voeding dat je gezondheid ondersteund. 

Dat mijn kennis en ervaring niet uit een boek komt, maar is gevoed door reizen naar landen waar heilzame voeding nog  een onderdeel is van de dagelijkse maaltijden van de inwoners. Lange, verdiepende reizen naar China en India bijvoorbeeld. Natuurlijk heb ik verschillende opleidingen
gevolgd en diploma’s behaald, zoals toegepaste psychologie en natuurvoedingsadviseur.
Maar oorspronkelijkheid is en blijft voor mij een belangrijk uitgangspunt. Het zijn die pure, eeuwenoude bronnen die ik vertaal naar eigentijdse  trainingen en cursussen. Altijd vanuit openheid en respect. Altijd met het mooie in mensen voor ogen. En altijd gericht het vinden de bijzondere kracht die jij hebt. Een belofte die ik je bij deze doe en die ik graag samen met jou waarmaak!

Iedereen heeft een 'eigen' persoonlijke kracht. Jij ook! Om die naar buiten te krijgen inspireert mij.

Het is mogelijk om een persoonlijk consult te boeken. We zoeken naar een goed moment voor een onlinegesprek. En ik stuur altijd een samenvatting van de adviezen die we bespreken. Een los consult kost 65,-.

Op de hoogte blijven? volg lichtvol op:

Telegram & Instagram​