Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Qigong Flow Dance

1 september 2022 @ 19:30 - 22:00

Voel hoe je door deze beweging even helemaal vrij en gedachteloos kunt voelen. Tijdens Qigong dance flow kun je dit in een kleine prettige groep zelf ervaren op 1 september!

De bewegingen van Qigong zijn heerlijk. Je kunt zowel bij de bekende beweging blijven of je kunt ook vrijer en creatiever gaan bewegen. Precies op de manier wat past bij jou en het moment. Tijdens de avond gaan we lekker bewegen op fijne meditatieve muziek. Je wordt als vanzelf meegenomen naar de bewegingen en connectie met jezelf. Door de muziek, de aanwijzingen en de heerlijke vloeiende Qigong bewegingen kun je makkelijk in de bewegingen komen en je hebt ruimte om de beweging over te laten gaan in vrije dans en dan naar totale ontspanning.

Én je hoeft geen qigong of dans ervaring te hebben. Door zo te bewegen mag er en kan alles er zijn wat zich aandient. Qigong dance is een serie van 3 avonden. Ze zijn ook los te boeken en de eerste is op donderdag 1 september en de twee aansluitende weken op 8 en 15 september.

Dit is iets nieuws wat ik aanbied en ik ben al een hele tijd aan het denken hoe het precies vorm kan krijgen. Nu is zover en je kunt als eerste ervaren! Ik neem dan ook de inzichten van mijn reis neem ik mee om je heerlijk te kunnen begeleiden.

De inloop start om 19:15 en om 19:30 start het. De locatie is de gymzaal van DOE040 aan de Blaarthemseweg 83 in Eindhoven. De kosten zijn 25,- één avond en 67,- voor de 3 avonden.

Aanmelden stuur een mail naar:
anne@diepdoetjegoed.nl

Gegevens

Datum:
1 september 2022
Tijd:
19:30 - 22:00