Wat is de beste reset methode voor jou?

In deze 7 minuten durende video kom je te weten wat de beste reset methode is voor je ayurvedisch type?

Praktische informatie

Lichaam opnieuw in balans

Recensie Helen: Net de 2e keer begeleid vasten bij Anne achter de rug. Voor mij is het de warmste en efficiëntste manier om tot betere zelfzorg te komen. Teveel werken, te veel stilzitten. Anne geeft veel info, wat je hieraan kunt doen. Info, die me na de vasten periode helpt om structureel beter voor mezelf te zorgen...

Verlichting van klachten

Recensie Wietse: Alle dagen een meditatie en contact moment onder begeleiding van Anne wat echt bijgedragen heeft aan het volhouden. Van lichte trek op dag 1 tot lage bloeddruk op dag 3. Maar de verlossing op dag 4! Mentaal heel sterk en wat een energie. Voedsel veroorzaakt heel veel stress in je lichaam. Deze 72 stressvrije uren hebben een enorme inpakt op je klachten die vaak een relatie hebben met stress.

Verleng je leven

Als we er vanuit gaan dat hetzelfde resultaat geldt als de onderzoeken bij zoogdieren, dan verleng je leven met 20-40% door met regelmaat te vasten!

Door dat je lichaam alle niet of niet goed functionerende cellen heeft kunnen opruimen ben je erna weer in balans en voel je je vernieuwd!

Voedsel veroorzaakt heel veel stress in je lichaam. Deze 72 stressvrije uren hebben een enorme inpakt op je klachten die vaak een relatie hebben met stress.

MAART 31 t/m 2 april
72 uur reset van voeding & vind balans

72 uur reset -
groep ONLINE

149,-
Mei 12 t/m 14
72 uur reset van voeding & vind balans

72 uur reset -
groep ONLINE

149,-
72 uur reset van voeding & vind balans op het gewenste moment

72 uur reset -
individueel

199,-
voor online privé

Vragen over de reset

Heb je nog een vraag over de reset? Ik hoor graag van je.


  groepstrajectindividueel


  Ik ga akkoord met de voorwaarden en met het privacy beleid van diep

  Reset dagen - doet goed!

  De wijsheid uit de eeuwenoude Chinese en Indiase geneeskunst heb ik op een effectieve wijze kunnen integreren in mijn werkwijze. Dagelijks coach en begeleid ik mensen in mijn praktijk en online en zie ik wat voedingsaanpassingen kunnen doen voor je gezondheid. Dit is door de jaren heen waarin ik vele honderden mensen heb begeleid een specialisatie geworden in mijn werk.

  In deze tradities is het gezond zijn en vooral het gezond blijven belangrijk. Een goede Traditionele Chinese Geneeskundige therapeut was eeuwen geleden vooral bezig met het voorkomen dat je ziek werd. Als een belangrijke cliënt ziek werd dan had je als therapeut gefaald. Doordat van dit principe wordt uit gegaan is dit een uiterst krachtige voedingswijze die ervoor zorgt dat je gezond blijft maar je ook helpt snel, volledig en duurzaam te genezen! 

  Een reset, minder of geen voeding consumeren zorgt voor vele gezondheidsvoordelen, die ik zelf heb ondervonden en zie bij veel cliënten. 

  Graag begeleid ik ook jou bij dit mooie proces

  Liefs 
  Anne