Lichaam opnieuw in balans
door te vasten.
Ontvang 3 essentiële tips!

Meld je aan en ontvang video met de tips

Is het watervasten iets voor jou?

Meld je aan en ontvang 3 essentiële tips voor watervasten in je mailbox

Resultaten van 72 uur vasten

Lichaam opnieuw in balans

Recensie: Net de 2e keer begeleid vasten bij Anne achter de rug. Voor mij is het de warmste en efficiëntste manier om tot betere zelfzorg te komen. Teveel werken, te veel stilzitten. Anne geeft veel info, wat je hieraan kunt doen. Info, die me na de vasten periode helpt om structureel beter voor mezelf te zorgen...

Verlichting van klachten

Recensie: Alle dagen een meditatie en contact moment onder begeleiding van Anne wat echt bijgedragen heeft aan het volhouden. Van lichte trek op dag 1 tot duizeligheid en lage bloeddruk op dag 3. Maar de verlossing op dag 4! Drie kg minder mooie bijkomstigheid. Mentaal heel sterk en wat een energie. Voedsel veroorzaakt heel veel stress in je lichaam. Deze 72 stressvrije uren hebben een enorme inpakt op je klachten die vaak een relatie hebben met stress.

Verleng je leven

Als we er vanuit gaan dat hetzelfde resultaat geldt als de onderzoeken bij zoogdieren, dan verleng je leven met 20-40% door met regelmaat te vasten!

Door dat je lichaam alle niet of niet goed functionerende cellen heeft kunnen opruimen ben je erna weer in balans en voel je je vernieuwd!

Voedsel veroorzaakt heel veel stress in je lichaam. Deze 72 stressvrije uren hebben een enorme inpakt op je klachten die vaak een relatie hebben met stress.

Mijn verhaal

Ik begon zelf aan het watervasten omdat ik gefascineerd raakte door mensen die leefden van veel minder voedsel dan wat ik nodig had. Dat idee geeft me een soort gevoel van ultieme vrijheid en onafhankelijkheid waarbij komt dat je op deze wijze van leven je je makkelijker spiritueel kunt ontwikkelen en groeien. Dit zijn voor mij al heel wat redenen om dit aan de lijve te ondervinden en er helemaal in te duiken en dus ook te gaan voor de 9 dagen, terwijl 72 uur je lichaam al kan herstellen.

In de zomer van 2019 in het prachtige binnenland van Italië heb ik voor het eerst een lange periode van 9 dagen gevast op water. Waar ik achter kwam na de vasten periodes was dat alle kwaaltjes die ik had verdwenen. Ik had erna weinig tot geen hoofdpijn meer en mijn maandelijkse menstruatiekrampen zijn weg. Dat het me achteraf zo langdurig goed zou doen had ik van te voren nooit gedacht.

Voor iedereen zijn de resultaten heel anders maar het is hoe dan ook een zeer krachtig helingsproces. De ongelofelijke genezende kracht die in werking treedt bij minder consumeren is enorm. Met dit enthousiasme begeleid ik jou graag om je gezondheid een flinke gezonde boost te geven.

De kracht van vasten, een eeuwenoude traditie

In een relatieve korte periode kun je een groot effect op je gezondheid bereiken door een van de effectiefste vastenmethode: het drinken van alleen water voor 72 uur. Als er toch voedsel in je systeem komt kan je lichaam zich niet optimaal reinigen. Tijdens 72 uur heeft je lichaam namelijk de tijd om alles op te ruimen.

 
Het levert je op dat je lichaam zich gezond reinigt en alle defecte en/of overbodige cellen afbreekt en vervangt door gloednieuwe gezonde cellen waardoor je van kwalen en klachten af kunt komen. Chronische ontstekingen kunnen weggaan en je darmwand kan zich herstellen. Perfect natuurlijk tegen het lekkende darm syndroom waar veel mensen last van hebben 4. Meerdere onderzoeken laten ook zien dat het drastisch de kans verlaagd op het krijgen hartziekten, diabetes en van bepaalde soorten kankers 5Het verlaagd ook je bloeddruk en de grootste significante verschillen in bloeddruk zijn het opmerkelijkst bij mensen met doorgaans een te hoge bloeddruk 6

Daarnaast helpt het vasten je om na deze periode meer levenskracht te krijgen en naar alle waarschijnlijkheid verlengt het letterlijk je leven, want bij zoogdieren is aangetoond dat ze 20-40% langer leven als ze hun voedselinname verminderen 7.